torstai 31. elokuuta 2017

Hyvät yhdessä

Tervehdys ja tervetuloa yhdessä hyvä blogiin!

Täällä tarinoimme lasten, nuorten ja ohjaajaparini Topin kanssa mitä Iisalmen 4H-kerhoissa ja tapahtumissa puuhaamme ja touhuamme. Tulette myös näkemään kuvatulvaa, lasten omia kertomuksia ja mietteitä, yhteisiä projekteja ja ette tule välttymään minun ihan hömpänpömppä-turinoiltakaan.

Mutta first things first, pieni esittely ketä tässä oikein ollaan ja mitä tässä tehdään. 

Elikkäs minä olen Jenni, oppisopimusopiskelija ja toiminnanohjaaja. Hääräilen millon missäkin jokapaikanhöylänä. Minut löytää tapahtumista missä Iisalmen 4H-edustaa ja myöskin viikoittain vetämässä kerhoja ympäri Iisalmea. Tulkaa ihmeessä nykäisemään hihasta, jos kohdalle satun! 

Sitten meillä on Topi, tämä rennon rempseä kaveri, jolla on homma hanskassa ja hanskat tallella. Toiminnanohjaaja, joka häärää ihan yhtälailla tekemässä milloin mitäkin vaikka ja missä. Topi vetää myös kerhoja viikoittain ja joskuspa kerhojen osalta Topin kanssa lyödään hynttyyt yhteen ja vedetään kerhoja yhdessä. Tuplasti kivaa, eikös vaan?



Meille tärkeää on tekemisen meininki, ilo ja nauru, johon kannustammekin kaikki lapset, nuoret ja aikuiset mukaan, yhdessä!


Meidät löytää myös facebookista - Iisalmen 4H-yhdistys, Toiminnanohjaaja Jenni ja Ohjaaja Topi
Sitten instagram - Iisalmen4h ja iisalmi4h.jenni
Ja tietenkin Iisalmen 4H:n omat sivut www.iisalmi.4h.fi/



Käykäähän seurailemassa ja tykkäilemässä niin pysytte ajantasalla meidän toiminnasta ja tapahtumista! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti