tiistai 3. lokakuuta 2017

Meidän tiimit toimii

Syksyiset terveiset!

Ryhmä, Roolit, Kaverit, Tutut, Tytöt ja Pojat - Olemme viime viikon pohtineen kussakin kerhossa omaa ryhmäämme ja mitä siinä ryhmän sisällä oikein tapahtuu. 

Olemme miettineet ryhmän rooleja. Kuka on se ilopilleri, kuka tsemppari, kuka mietiskelijä, kuka sinnikäs ja niin edelleen. 

Olen käyttänyt mielenterveysseuran toteemieläin-kortteja ja todennut ne erittäin hyviksi. Käykääpäs tsekkaamassa -  https://www.mielenterveysseura.fi/fi/julisteet/toteemiel%C3%A4imet

Päätimme lasten kanssa, että tehdään kerhoille omat kerhojulisteet. Pähkäilimme yhdessä ryhmänä kerhollemme oman nimen ja teeman. Naurua riitti, niin lapsilla kuin aikuisillakin ideoiden lennellessä ja paisuessa! Lapsen mielikuvitus on vaan niin iloinen ja ihmeellinen asia!Kerhokerrat viime ja tällä viikolla ovat olleet aika vapaavalintaisia. Ei mitään ihmeellistä askartelua. Olemme lähinnä keskittyneet ryhmään ja yhdessä toimimiseen. Pienryhmissä olemme kiertäneet erilaisilla peli- ja tehtäväpisteillä kerhojulisteen tekemisen lomassa.
"Tässä tää N on tullu niinku vauhilla tähän nimeen mukaan"Soinlahden 4H-kerhossa osallistuimme Huomaa mut! videokilpailuun. Tarkoituksena oli kuvata minuutin mittainen vaikuttava videotarina aiheesta: Huomaa mut! - miksi heijastimen käyttö on tärkeää?

Tähän mielelläni liittäisin pätkän meidän videosta, mutta nyt on suuuuuriasuuria teknisiä ongelmia saada video puhelimesta siirrettyä tietokoneelle. Ehkä minä vielä sen saan tänne näkyviin joku kaunis päivä. :D 

Saimme liikenneturvalta lahjoituksena heijastimia ja tietopakettia heijastimen käyttöön liittyen. Kerhoissa olemmekin jakaneet heijastimia ja perehtyneet juurikin tähän huomaa mut-teemaan. Iso kiitos ja kumarrus liikenneturvalle, kun he lähtivät tukemaan meitä näin tärkeässä asiassa!

!HEI JA HUOMHOXHEI!

Muistattehan, että syyslomaleirille ilmottautuminen on käynnissä!

Ilmottautua voi myös kätsyllä nettilomakkeella osoitteessa


- Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti