tiistai 10. lokakuuta 2017

Sähköistä meininkiä ja 200 euron lahjakortin arvonta!


No nyt on asiaa!


Iisalmen 4H-yhdistys ja Savon Voima ovat solmineet puitesopimuksen, jolla yhdistyksen jäsenet perheidensä kera saavat rahanarvoisia etuja ostaessaan sähkönmyyntisopimuksen Savon Voimasta.

Iisalmen 4H-yhdistyksen jäsenille perheineen Savon Voima tarjoaa huippuedullista VetoVoima sähkösopimusta. VetoVoima-asiakkaana saatte huikean 20 %:n alennuksen kulloinkin voimassa olevista listahinnoista. Alennus on määräaikainen (24 kk) ja siinä on tyytyväisyystakuu.
Kuinka toimin, jotta saan edun käyttöön? 

Mikäli haluatte tarttua tarjoukseen ja tehdä sähkönmyyntisopimuksen Savon Voiman kanssa, pyydämme teitä olemaan yhteydessä Savon Voiman asiakaspalveluun ja ilmoittamaan tilauksen yhteydessä Iisalmen 4H-yhdityksen jäsenyydestä (oma tai lapsen).


  • Sähköpostitse: asiakaspalvelu@savonvoima.fi  
  • Puhelimitse: sähkönmyyntisopimukset, kuluttaja-asiakkaat: 0800 301 50  (ma–pe klo 8–20, la klo 10–16. Juhlapyhien aattona palvelut ovat avoinna 8–16 ja arkipyhinä suljettu.) 


Osallistu lahjakortin arvontaan! Yhteistyön kunniaksi Savon Voima ja Iisalmen 4H-yhdistys lanseeraavat arvonnan sosiaalisessa mediassa johon voit osallistua tykkäämällä yhdistyksen Facebook-sivuista. Kisan palkintona arvomme 200 euron arvoisen lahjakortin Iisalmen Power Saarivainiolle, joka arvotaan mikäli yhdistyksen Facebook-sivu saa 500 tykkääjää täyteen 30.11.2017 mennessä. Osallistu siis tykkäämällä ja vauhdita kisaa täggäämällä kaveritkin mukaan!!

Nyt siis kiireenvilkkaa veispuukkiin tykkäilemään meidän yhdistyksen sivuista! 
----> https://www.facebook.com/Iisalmen-4H-yhdistys-158578270876410/

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti