tiistai 12. joulukuuta 2017

Piirustuskilpailua, pikkujouluilua, askartelukurssia ja vielä vähän lisää

Heipparallaa!

Blogissa on ollut parisen viikkoa hieman hiljaisempaa, mutta se johtunee täysin siitä, että kerhoissa ja tapahtumissa on ollut haipakkaa! 

Nyt kuitenkin parin viikon kuulumiset ja kuvapläjäykset olkaatten hyvä. 

Olemme tehneet itsenäisyyspäivän askarteluina suodatinpussiruusuja. Voi että näistä tuli hienoja ja näitä oli todella mukava yhdessä väkerrellä. Teimme erisävyisiä sinisiä vesiä vesivärejä apuna käyttäen ja kastoimme ruusut vesiin. Näin saimme vivahteikkaita sinisiä ruusuja nippuun. 

Kirkonsalmen teoksia

Partalan poseeraukset

Soinlahden askartelukerhossa teimme huovuttamalla Suomenlippuja.

Olimme myös Iisalmen torilla Joulunavajaisissa edustamassa. Meillä oli tonttupolku, johon sisältyi askartelua, kasvomaalausta ja tonttuhiiviskelyä. Lisää kuvia Joulunavauksesta voi katsoa täältä. Asialla taitava 4H-yrittäjä Pic Elli!
                                           https://byiisalmi.kuvat.fi/kuvat/Joulunavaus+2017/
Olimme myös Iisalmen naistentalolla pitämässä Jouluaskartelukurssia. Vaihtoehtoina oli monenmoista askartelua. Oli kortteja, lahjapakkauksia, huulikuorinnan tekoa ja maalausta. Tarjolla oli myös glögiä ja pipareita, olipa meillä rento ja mukava tunnelma. 

Nyt syyskauden viimeisellä kerhoviikolla vietämme kerhoissa pikkujouluja ja olemme tietenkin Jouluisissa tunnelmissa. Kirkonsalmen kerhon kanssa kävimme syömässä Iisalmen prisman Buffassa. Kerhoissa koristelemme pipareita ja teemme niille lahjapakkaukset, nautimme glögiä ja Iisalmen 4H-yhdistys järjestää Jouluisen piirustuskilpailun, johon kaikki halukkaat saavat osallistua! 


Kirkonsalmen 4H-kerho kiittää Iisalmen Buffan henkilökuntaa erinomaisesta palvelusta!


Jouluinen piirustuskilpailu 1.-15.12.2017

Millainen on sinun joulusi? Millainen on sinun unelmiesi joulu?

Piirrä siitä kuva ja osallistu kilpailuun!

Laita kuvaan koko nimesi ja ikäsi ja toimita se tomistolle tai ohjaajille, voit myös skannata sen osoitteeseen iisalmi2@4h.fi.

- Kolme parasta palkitaan 

- Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkinto

- Kilpailu kestää 1.-15.12.2017

- Kilpailu on tarkoitettu 5-12 -vuotiailleJouluisin Terveisin Jenni! 🎅🎄Ei kommentteja:

Lähetä kommentti