torstai 1. helmikuuta 2018

Perunateatteria, nostalgiaa ja laske tyylillä-mäenlaskukilpailu

Pakkasterkut!

Aurinko paistaa ja lumi narskuu kengänpohjien alla, ihanaa! Käännytäänkin jo Helmikuun puolelle ja tästä se kevään odottaminen alkaa. 

Toimiston varaston uumenista löytyi tällainen - C-kasettisoitin!
Tämän aarteen nappasin heti mukaani ja kiikutin kerhoihin. Oli siinä lapsilla ihmetteleminen ja kummasteleminen, että mikä tämä mööpeli on ja mitä tällä tehdään. Aluksi tuumimme yhdessä, miten saamme kasettikotelon auki. Sitten olikin vuorossa kasetin asettaminen kotelon sisälle. Tässä meni monella sormi suuhun, mutta lopulta kasetti löysi paikkansa ja saatiin se pyörimään rahinan ja kohinan saattelemana, kuten asiaan kuuluu. Minulla oli mukanani äänitetty ääniarvoitus-kasetti ja arvuuttelimme, mitä ääniä sieltä mahtaakaan kuulua. Tämä osoittautui aivan mahtavaksi jutuksi!

Antiikkia, antiikkia

Soinlahden askartelukerhossa vuorossa oli perunapainantaa. 
Tämä oli lapsille ihan uutta ja moni aikoi tätä kokeilla myös kotona. Kaivertaminen oli hauskaa ja moni lapsi onnistuikin kaivertamaan haastavia ja monimutkaisia kuvioita. Yksi lapsi tokaisikin, että näin annetaan perunalle uusi elämä!Sitten asiasta kolmanteen

Helmikuussa Paloisvuorella järjestetään perinteinen laskiaistapahtuma, jossa on yhtenä ohjelmanumerona laske tyylillä-mäenlaskukisa!


Mäenlaskukisan tarkoituksena on laskea mahdollisimman omaperäisellä ja hauskalla tyylillä! Voit myös tuunata omaa rattikelkkaa, pulkkaa, liukuria vai mikä se laskuväline ikinä sitten onkaan. Samoiten voit miettiä asuvalintaa laskemiseen? Hmmm, mielikuvitukseni lähti heti lentoon. Laskuvälineen tuunaus tai asu ei kuitenkaan ole kisaan osallistumisen edellytys. Pääasia on, että pidetään hauskaa yhdessä! 


Tapaamisiin, terkuin Jenni! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti