torstai 15. marraskuuta 2018

Syysluku kausi

Hei kaikki vanhat sekä uudet lukijat!


Blogi on jäänyt täysin huomiotta nyt tämän syksyn aikana ohjaajan vaihduttua. Uusi ohjaaja, eli minä Sanna aloitin nyt kesän jälkeen 4H:lla toimminanohjaajana. Minun lisäksi tällä hetkellä ei ole muita kerho ohjaajia. Pyöritän viikossa kuutta eri kerhoa kouluilla iltapäivisin. Olen ollut 4H:ssa mukana jo alkuvuodesta lähtien tehden sijaisuuksia. Syksyllä jatkoin sitten oppisopimuksen merkeissä toiminnanohjaajana.

Kerhoista enemmän=>

 Kerhot aloitimme elokuun lopussa viikolla 35. Syksyn 4H kerhot ovat tänä vuonna maanantaisin kirkonsalmella, tiistaisin partalassa sekä kangaslammella iltapäivä kerho. Keskiviikkoisin runnilla, torstaisin sourunsalossa ja perjantaisin kilpijärvellä. Kaikki kerhot ovat tarkoitettu 6-12 vuotiaille. Kerhot ovat monitoiminnallisia ja sekä on suunniteltu kaikille kävijöille sopivaksi. 




Syksyn värit
Syksyn aikana kerhoissa olemme tehneet lapsien kanssa mm. heijastimia, tutustuttu eläimiin ja niiden tarpeisiin kansainvälisellä eläinviikolla joka oli vk 40. Olemme tallusteltu syksyisessä maisemassa keräten kauniita puitten/pensaiden lehtiä. Olivat ne kyllä kauniin värisiä ja mikä sen parempaa kuin nauttia raittiista ilmasta! Halloweenin aikaan askartelimme tuikkukippoja ja seinille roikkumaan haamuja, lepakkoja sekä kurpitsoja. Isänpäivänä leimasimme isänpäiväkorttiin kädenjäljen tai jopa jalan jäljen. Askartelujen lisäksi olemme kelien salliessa pelailtu ja leikitty ulkosalla yhdessä. 
Nyt näin joulun alla meillä olisi tarkoitus väsertää joulukortit, leipoa jouluisia leivoksia ja pitää pikkujoulut ennen joululomalle lähtöä. Vink Vink! Pikkujouluihin viikolla 51 saa tuoda omat herkut, tonttuhatun ja soveltuvan leffan joka sitten valitaan porukalla katsottavaksi :) 
Kerhojen viimeinen viikko ennen joululomaa on vk 51 (17-21.12)



Ulkoilua kauniina sysksyisenä päivänä






Tapahtumia sekä kuulumisia=>

Muuttoa..
Ensimmäisenä on se, että myö muutimme elokuussa uusiin tiloihin. Nykyinen toimistomme on tässä pohjolankadun vieressä, pohjolankatu 25. Siinä muutossa oli kyllä hommaa.. huhhuh!




Markkinat






Syyssatomarkkinoilla meillä oli 4H piste, jossa teimme käpylehmiä sekä paperinukkeja lasten ja aikuistenkin kanssa 1940-luvun henkeen. Anjan kanssa olimme pukeuduttu nuoreksi ja vanhaksi emännäksi. Huippu päivä!


Perheiden parhaaksi tapahtuma

Osallistuimme syyskuussa omalla 4H pisteellä kulttuurikeskuksella perheiden parhaaksi tapahtumaan. Meillä oli Topi nalle tallustamassa ja kasvomaalausta.





Tämän syksyn aikana olemme myös järjestäneet syyslomalla syyslomaleirin Iisalmessa Ulmalan kansantalolla. Leirillä yövyimme yön. Mutta suinkaan 4H ei järjestänyt tapahtumaa yksin, järjestimme ensimmäistä kertaa WilliWisio:n kanssa yhdessä lerin.
Leirillä oli paljon porukkaa ja menoa sekä vilskettä riitti. Leirillä pyöri toimintaa koko sen ajan jonka ohessa aikakin juoksi hirveetä kyytiä. Leiri oli kyllä kaikin puolin todella onnistunut! Oli kyllä mukavaa!

Supersankarit vauhdissaan!
Syyslomaleirin tiedote



Herkulliset seittimokkapalat!
Olimme myös halloweenin aikaan zombijuoksu tapahtumassa mukana. Pidimme tapahtumassa kahviota ja nuoret työllistyivät. Leivoimme kahvioon hurjia seittimokkapaloja, pitsaa ja teimme namipusseja. Tapahtumaan ja ajankohtaan liittyen sisustimme kahvion perusteellisesti. Tapahtumassa riitti porukkaa: zombeja sekä juoksijoita. Jonkun verran taisi ulkopuolisia kävijöitäkin käydä katsomassa tahtumaa ja sen kulkua. Harmillista oli vain keli, vilponen ja sateinen. Mutta Onneksi kahvioon pääsi lämmittelemään ja tarjolla kahviossamme oli lämmintä mehua, teetä ja kahvia!


Tulevaa=>


Joululoman jälkeen kerhot alkavat taas normaalisti pyöriä viikolla 2 7-11.1 lähtien. Joulukuussa ilmoitamme vielä erikseen kevään kerhoista ja teemme erillisen tiedotteen vielä niistä.

Kiitos, että jaksoit lukea tämän pitkän stoorin syksyn kuulumisista, sillä onhan tässä kerennyt tapahtua vaikka ja mitä! 

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin Sanna 




















2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että perustamani blogi on saanut jatkajan. Keep up the good work!

    VastaaPoista
  2. Kiitos sinulle Jenni, ihanan blogin perustamisesta! Tekemästäsi pohjasta on helppo jatkaa eteenpäin:) Mukavaa talvea!

    VastaaPoista